Sant Pere de RIBES Eduard Maristany, 45

Menu d'avui

MENU D’AVUI

La Tratto

Primers

alberginies a la parmesana

bacalao dorado” – portugal- amb torradetes

tallarins integrals amb espirulina, salsa de ceps i trufa

amanida italiana amb mozzarella fresca i pesto

quiche de porros, ricotta, parma i nous amb amanida

cruixent de carbassó i formatge de cabra amb amanida

foie gras “el Greco” reducc pedro ximenez (+4)

hummus libanés amb amanida i torradetes

kibe: croquetes àrabs de vedella i bulgur

amb amanida y salsa de menta

Segons:

magret d’ànec amb salsa de fruites

sipia en salsa casolana, patates i basmati

filet de llenguado a la cassola amb all i guindilla (opcional)

seitán amb verdures a la provençal i basmati

pollastre yassa -senegal- macerat amb llimona i curry

hamburguesa de vedella al gratén

filet d’orada al forn amb all i julivert

filet de salmó amb salsa de mostassa en gra

pizzeta de provolone i tomàquet natural

entrecot de vedella al roquefort -300 gr.- (+3€)

postres:

pinya en almívar- tiramisú- pastís casolà de formatge

iogurt natural amb sirope -brownie de xocolata i nous

gelat de vainilla – platan amb xocolata -tarta al whisky-

profiterols amb xocolata – mató amb mel i nous